Нарачки 24/7 Тел : 078-384-465 | Е-маил: info@aquashop.com.mk

Sera Costapur ( бели точки , собрани перки, бели флеки )

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Против Ichthyophthirius multifiliis (патоген кој предизвикува бели дамки) и други едноклеточни паразити како што Ichthyobodo Necator, Chilodonella, Trichodina, Brooklynella и Cryptocaryon irritans, како и против инфекции со габи (микози). Аквариумот треба да биде затемнет за време на третманот. За употреба во свежи и морските води

SKU: ПРОТИВ ГНИЕЊЕ НА ПЕРКИ И ШКРГИ В Categories: ,

280.00 ден

Пред употреба протресесете го шишенцето? 3a време на лечењето да не се користите филтер со активен јаглен и добро да се аерира водата.1-ден:22 капки) на 40л. вода, 2-ден: пауза. 3-ден: 22 капки на 40л. вода. По завршување на терапијата да се профилтрира преку филтер со активен јаглен , или да се замени 1/3 од водата. Не користете го за риби кои служат за исхрана. Рок на употреба 5 години.

Aquashop.com.mk
AlbanianBulgarianEnglishMacedonianSerbianTurkish
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
Shopping cart