Атман PH FOUNTAIN PUMP 3000

Атман PH FOUNTAIN PUMP 3000

loading...

9 други производи во истата категорија:

Целосно потопете ја во вода не смее да работи на суво

Се користи

За мали  фонтани.
Системи за наводнување.
Свежи / солени аквариуми.

МоделВолтажа/ФрекфенцијаВатиQ. Max L/hrМаксимална височинаSpec(PCS/CTN)Димензии(CM)
PH-300220V~240V 50Hz4.5W3600.86046x25.5x45.5
PH-400220V~240V 50Hz6.5W6000.853634.8x34x35
PH-500220V~240V 50Hz8W6800.983634.8x34x35
PH-1100220V~240V 50Hz15W11001.42439.5x36x44.5
PH-2000220V~240V 50Hz30W22002.252443.8x36x54.5
PH-2500220V~240V 50Hz58W28002.51242x30.5x44.5
PH-3000220V~240V 50Hz47W28802.61241.7x30.2x44.3
PH-3500220V~240V 50Hz82W35002.6643.5x23.2x30.8
PH-4000220V~240V 50Hz100W43003.2643.5x23x30.7
PH-8000220V~240V 50Hz170W80003.8649x31x37.5
напиши твој преглед

Атман PH FOUNTAIN PUMP 3000

Атман PH FOUNTAIN PUMP 3000

напиши твој преглед

.
top

Web development, SEO and Hosting Arkahostarkahost