Кошничка:  

Нема наслови

испорака 0,00 ден

Вкупно 0,00 ден

Нарачај

No specials at this time

Get paid at home

Храна за риби Topical 100 мл/20 gr

Основна високо протеинска храна за сите видови на аквариумски риби

Тропикал Flakes е високо протеинска храна со високо протеинска вредност , егзогени амино киселини, минерали и витамини. Таа е лесно сварлива и промовира здрав раст и развој..

More details

80,00 ден
loading...

16 други производи во истата категорија:

Состав

Состав: риба и производи од риба, мекотели и ракови, деривати од растително потекло, растителни протеини екстракти, месо и месни производи, алги, квасец, житарици, масла и масти, минерали.

Додатоци

Додатоци: витамин А 28.000 IU / kg витамин Д3 1 800 IU / kg Витамин Е (токоферол ацетат алфа-) 120 мг / кг, витамин Ц (ascorbyl фосфат) 450 мг / кг, лецитин. Содржи багрила и антиоксиданси дозволено во согласност со ЕУ.

Анализа


Анализа: сурови протеини 46,5%, 7,0% сурови масти, сурови влакна 2,0%, влага 6.0%

Упатство за употреба

Хранете ги рибите еднаш до двапати во денот. Односно на секој 12 или 24 часа.

напиши твој преглед

Храна за риби Topical 100 мл/20 gr

Храна за риби Topical 100 мл/20 gr

Основна високо протеинска храна за сите видови на аквариумски риби

Тропикал Flakes е високо протеинска храна со високо протеинска вредност , егзогени амино киселини, минерали и витамини. Таа е лесно сварлива и промовира здрав раст и развој..

напиши твој преглед

top

Web development, SEO and Hosting Arkahostarkahost