Кошничка:  

Нема наслови

испорака 0,00 ден

Вкупно 0,00 ден

Нарачај

No specials at this time

Get paid at home

Потопна пумпа RS-2003 1750 литри на час

RS-2003 Liquid filter 1750 литри

700,00 ден
loading...

20 други производи во истата категорија:

Филтер Големина: 22 cm За средни аквариуми од 180 до 280 литри,филтер механички и биолошки и обезбедување на кислород.Капацитет од 1.750 литри вода на час.Моќта на филтерот со 18 вати.

напиши твој преглед

Потопна пумпа RS-2003 1750 литри на час

Потопна пумпа RS-2003 1750 литри на час

напиши твој преглед

top

Web development, SEO and Hosting Arkahostarkahost