Кошничка:  

Нема наслови

испорака 0,00 ден

Вкупно 0,00 ден

Нарачај

No specials at this time

Get paid at home

Потопна пумпа Atman power At-F202 1200 литри на час

Atman power liquid filter At-F20

Каректеристики

Модел Моќност(W)Capacity (l / h)Дигање на водата(m)За аквариуми (L)
 AT-F10153500.630-50
 AT-F10285001.0550-100
 AT-F10325130012100-200
 AT-F1043820002200-300
 AT-F201156500.980-150
 AT-F20225120013150-200
 AT-F2033820002200-300

More details

820,00 ден
loading...

20 други производи во истата категорија:

Atman Ат-f202 Во потопен филтер ~ ~ Напон :220-240V Фреквенција: 50Hz ват: 25w Макс излез: 1200L / H Макс Должина: 1,3 Мерење 29 x 12 x 7 м Целосно потопнен филтер. Безбедно и тивко работење. Погоднен за свежи и морските води. Физичка и биолошка филтрација. За аквариуми до 150-200 литри

напиши твој преглед

Потопна пумпа Atman power At-F202 1200 литри на час

Потопна пумпа Atman power At-F202 1200 литри на час

Каректеристики

Модел Моќност(W)Capacity (l / h)Дигање на водата(m)За аквариуми (L)
 AT-F10153500.630-50
 AT-F10285001.0550-100
 AT-F10325130012100-200
 AT-F1043820002200-300
 AT-F201156500.980-150
 AT-F20225120013150-200
 AT-F2033820002200-300

напиши твој преглед

top

Web development, SEO and Hosting Arkahostarkahost