Кошничка:  

Нема наслови

испорака 0,00 ден

Вкупно 0,00 ден

Нарачај

No specials at this time

Get paid at home

Буре керамика 15 цм

Буре керамика 15 цм

Ова е идеален украс за аквариумите, каде што се чуваат живоротки, поради можноста на малите рипчиња за криење. ИСто така идеален е и за чување на икрачи, заради што икрачите бараат место за мрест кое е темно и сокриено, па ова би го избрелае како идеално решение за мрест.

More details

270,00 ден
loading...

26 други производи во истата категорија:

Буре керамика 15 цм

напиши твој преглед

Буре керамика 15 цм

Буре керамика 15 цм

Ова е идеален украс за аквариумите, каде што се чуваат живоротки, поради можноста на малите рипчиња за криење. ИСто така идеален е и за чување на икрачи, заради што икрачите бараат место за мрест кое е темно и сокриено, па ова би го избрелае како идеално решение за мрест.

напиши твој преглед

top

Web development, SEO and Hosting Arkahostarkahost