Кошничка:  

Нема наслови

испорака 0,00 ден

Вкупно 0,00 ден

Нарачај

No specials at this time

Get paid at home

Магнет за алги мал мендовпет

Магнет за алги мал мендовпет

130,00 ден
loading...

Магнетот за чистење на алги се состои од два дела кои мегусебно се привлекуваат ,едниот дел од магнетот има мала рачка за да го движите со раката тој дел се поставува од надворешната страна на стаклото а другиот дел од внатрешната,Претходно да напоменеме треба да се измијат со топла вода !!!.Движејки го магнетот од надворешната страна на стаклото се движи и внатрешниот кој има спицјални гумени заби со кои се чисти алгата и другите нечистотии на стаклото.

напиши твој преглед

Магнет за алги мал мендовпет

Магнет за алги мал мендовпет

напиши твој преглед

top

Web development, SEO and Hosting Arkahostarkahost