Кошничка:  

Нема наслови

испорака 0,00 ден

Вкупно 0,00 ден

Нарачај

No specials at this time

Прегледани наслови

Get paid at home

Активен јаглен 250гр

Активен јаглен 250гр

70,00 ден
loading...

6 други производи во истата категорија:

Активен јаглен гранулат Се користи како кертриџ за филтри за слатководни аквариуми. Активен гранулиран јаглен се користи за апсорпција на течноста нечистотии, органска материја, мириси ,широк спектар на органска материја, ја подобрува бистрината на вода , ѓи елиминира боите и загадување од хлор. Не го менува составот на водата

напиши твој преглед

Активен јаглен 250гр

Активен јаглен 250гр

напиши твој преглед

top

Web development, SEO and Hosting Arkahostarkahost