Кошничка:  

Нема наслови

испорака 0,00 ден

Вкупно 0,00 ден

Нарачај

No specials at this time

Прегледани наслови

Get paid at home

Атман PH FOUNTAIN PUMP 3000

Атман PH FOUNTAIN PUMP 3000

4 800,00 ден
loading...

12 други производи во истата категорија:

Целосно потопете ја во вода не смее да работи на суво

Се користи

За мали  фонтани.
Системи за наводнување.
Свежи / солени аквариуми.

Модел Волтажа/Фрекфенција Вати Q. Max L/hr Максимална височина Spec(PCS/CTN) Димензии(CM)
PH-300 220V~240V 50Hz 4.5W 360 0.8 60 46x25.5x45.5
PH-400 220V~240V 50Hz 6.5W 600 0.85 36 34.8x34x35
PH-500 220V~240V 50Hz 8W 680 0.98 36 34.8x34x35
PH-1100 220V~240V 50Hz 15W 1100 1.4 24 39.5x36x44.5
PH-2000 220V~240V 50Hz 30W 2200 2.25 24 43.8x36x54.5
PH-2500 220V~240V 50Hz 58W 2800 2.5 12 42x30.5x44.5
PH-3000 220V~240V 50Hz 47W 2880 2.6 12 41.7x30.2x44.3
PH-3500 220V~240V 50Hz 82W 3500 2.6 6 43.5x23.2x30.8
PH-4000 220V~240V 50Hz 100W 4300 3.2 6 43.5x23x30.7
PH-8000 220V~240V 50Hz 170W 8000 3.8 6 49x31x37.5
напиши твој преглед

Атман PH FOUNTAIN PUMP 3000

Атман PH FOUNTAIN PUMP 3000

напиши твој преглед

top

Web development, SEO and Hosting Arkahostarkahost