Кошничка:  

Нема наслови

испорака 0,00 ден

Вкупно 0,00 ден

Нарачај

No specials at this time

Прегледани наслови

Get paid at home

Потопна пумпа Atman At-2018F

Потопна пумпа Atman At-2018F

720,00 ден
loading...

28 други производи во истата категорија:

 
■ Целосно потопна.
■ Работи тивко и мокно.
■ Лесно се вклопува во секој аквариум .
■ За Морски и Слатководни Аквариуми .
■ Механичка и Биолошка Филтрација.
Технички податоци
Модел Волтажа  Бати Излез на вода литри на час 
L/hr
Максимална височина Spec(PCS/CTN) Димензии(CM)
AT-2218F 220V~240V 9.5W 520 1.3 24 48.4x28x48.6
     
AT-2219F 220V~240V 10.2W 800 1.3 24 41.3x37.3x52.
AT-2220F 220V~240V 32.5W 1800 2.0 12 45.9x32.5x44.1

Внатрешениот филтер Atman во вода ja чисти биолошки и механички со помош на специјален сунѓер кој ги филтрира сите честички на нечистотија.

Регулирање на излезот на водата

Регулирање на излезот на водата може да се направи на повеке начини.

• Подесување во вид на потопна филтер пумта која обезбедува кислород

• Подесување во вид на потопна филтер пумта која не обезбедува кислород сл

Местење

Внатрешниот филтер може да се стави во различни позиции во вашиот аквариум. Ве молиме имајте во предвид дека филтерот треба да биде ставен под соодветеното нивото на водата односно треба реба да биде целосно потопен,не смее да работи на суво! Пред да се смести филтерот во аквариум треба да внимателно да се исчисти целиот филтер исчисти без користење на средства за чистење. Местењето внатрешниот филтер на стакло е со помош на вакумските лепенки. Ве молиме имајте во предвид дека на филтерот треба да биде целосно потопен со вода пред да го вклучите!

Одржување

  Исклучете го филтерот од струјата пред да го отстраните од водата ! и можете да започнете со чистењето. За чистење на сунѓерот . Ве молиме отстранете го сунгерот од неговата комора.Медиумите и роторот може да се чистат со плакнење под чиста и млака вода.Ве молиме не се употребуваат никакви средства за чистење! За да се гарантира оптимална филтрација на водата на филтерот медиумите треба да бидат чистени по 4 недели. Пред да ги вклучите во новите медиуми за филтрирање исплакнете ги со аквариумска вода, така што е потребно за да можат да се изградат потребите бактериски култури.

напиши твој преглед

Потопна пумпа Atman At-2018F

Потопна пумпа Atman At-2018F

напиши твој преглед

top

Web development, SEO and Hosting Arkahostarkahost