Кошничка:  

Нема наслови

испорака 0,00 ден

Вкупно 0,00 ден

Нарачај

No specials at this time

Get paid at home

Алгостоп Средство за уништување на Алги

Алгостоп Средство за уништување

ALGOSTOP - АЛГОСТОП

More details

120,00 ден
loading...

6 други производи во истата категорија:

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА: Пред употреба протреси! За време на лечењето да не се користи филтер со активен јаглен! Зголемување на аерацијата на водата го помага лечењето. Дозирање: 2 мл. (40 капки) на 29 л. вода. Kaj поголема загрозеност повторете по 3 дена. Внимателно дозирајте го препаратот. Количеството на бакар во водата не смее да биде повеќе од 0,3 мг./л. Полжавите не го поднесуваат. Не користете го за риби ќои служат за исхрана. Рок на употреба неограничен.

напиши твој преглед

Алгостоп Средство за уништување на Алги

Алгостоп Средство за уништување на Алги

ALGOSTOP - АЛГОСТОП

напиши твој преглед

top

Web development, SEO and Hosting Arkahostarkahost