Кошничка:  

Нема наслови

испорака 0,00 ден

Вкупно 0,00 ден

Нарачај

Вакумски чистач за аквариум голем

Вакумски чистач за аквариум голе

Доколку ви се допадна намената на производот “Усисно црево“ но сакате нешто пософистицирано, тогаш за вас е овој вакуумски чистач кој работи со извлекување на воздухот и на тој начин ја влечи водата.

More details

650,00 ден
loading...

This little vacuum cleaner is particularly suitable for small or medium sized aquariums. The cleaning starts and continues by sucking up air at the air tube. 8100 Vacuum cleaner, ø 50 mm/32 cm

напиши твој преглед

Вакумски чистач за аквариум голем

Вакумски чистач за аквариум голем

Доколку ви се допадна намената на производот “Усисно црево“ но сакате нешто пософистицирано, тогаш за вас е овој вакуумски чистач кој работи со извлекување на воздухот и на тој начин ја влечи водата.

напиши твој преглед

top

Web development, SEO and Hosting Arkahostarkahost