Кошничка:  

Нема наслови

испорака 0,00 ден

Вкупно 0,00 ден

Нарачај

No specials at this time

Get paid at home

За нас

Aquashop.com.mk е дел од Хаџиски Дооел Куманово , приватна компанија со седиште во Куманово, Македонија.Одамна е позната како лидер на пазарот во нашиот сектор во Македонија.

Ние сме млад тим кој има амбиција да им предложи на љубителите на Акваристиката,можноста да добијат квалитетни производи само од светски производители како што се (TRIXIE,ATMAN,RS-ELECTRICAL,SHARK,ARAMI,TROPICAL)

Благодарение на нашите искуства во областа на Акваристиката ние ги избравме најдобрите производи за Вaшето хоби. Бесплатно без никакви трошоци за достава за 24-36 часа, Вие можете да го  добиете избраниот производ во речиси секое населено место во Македонија.

Истовремено располагаме со понуди на повеке различни производи, кои  не можат да се најдат во останатите продавници.

Хаџиски Дооел Куманово
ул. ЈНА бр 30

Македонија

Тел Фиксен:. ++389  078437556  
Моб:. ++389 031419021
Работно време понеделник-петок од 08,00 до 16,00 часот
 
Skype: aquashop.mk
Facebook:Aquashop Online Magazin
Е-пошта: [email protected] 


top

Web development, SEO and Hosting Arkahostarkahost