View more category>

View more category>

Добредојдовте во интернет продавница

www.Aquashop.com.mk!

Во нашата продавница може да изберете речиси од 2000 производи за вашето хоби. Ние нудиме производи од  светски познати производители.

Можете да изберете аквариуми, осветлување, филтрирање, храна и опрема , греење и ладење, украси и многу други производи. 

Испорака

Вашата нарачка ке ја добиете брзо и бесплатно до вашиот дом или ваша локација за нарачки над 1500 денари во спротивно се наплаќа само 150 денари , откако ке ја потврдиме во нашиот центар на нарачки ќе ја добиете брзо за само 24 часа во кое било населено место во Македонија.

Наплата

Наплатата се одвива кога ке ја добиете нарачката на домашна адреса или ваша локација.

Нарачувањето се одвива едноставно преку интернет сајтот без регистрација или по телефон.

Магацин-Куманово: 031-419-151
Продавница-Куманово: 031-419-021
Продавница-Скопје: 022-050-821

Нарачките ги пракаме секој работен ден до 14,00 часот
Минималната сума за нарачка изнесува 600 денари

Ако ви треба дополнителни информации или сакате да нарачате исто така можете да не контактирате по телефон или пишете ни e-mail . Ние ќе бидеме среќни да ви помогнeме со вашата одлука

 

Пумпи за аквариуми

Филтер Матријали

Воздушни пумпи

Храна

Пумпи за фонтани

позадини

.
top

Web development, SEO and Hosting Arkahostarkahost